domingo, 24 de agosto de 2014

ÉSSER, CONVIURE i PENSAR

Ésser, conviure i pensar (Acció Tutorial en l'Educació Primària)

A questa col·lecció de Acció Tutorial en l’Educació Primària desenvolupa un programa complet de tutoria mitjançant tres àrees de continguts: Ésser persona, Conviure i Pensar. Aquesta sèrie dequaderns permet als centres una acció tutorial sistemàtica i estructurada que complementa, facilita i reafi rma la tasca formativa, orientativa i educativa diària del professorat.
A través de sis entregues destinades als sis cursos d’Educació Primària, cada quadern ofereix una selecció seqüenciada de fi txes pensades per fer en 30 minuts, a l’aula o a casa, tan senzilles queel nen podria fer-les sol, encara que s’han concebut com a elements d’aprenentatge mitjançat pel professor o la família.Entre els uns i els altres ens proposem formar, educar i preparar els nens i nenes per a unavida madura autònoma i reflexiva, en la qual es tinguin en compte els valors i el creixement personal.
Ésser, conviure i pensar 1Ésser, conviure i pensar 3Ésser, conviure i pensar 2
Ésser, conviure i pensar 4Ésser, conviure i pensar 6Ésser, conviure i pensar 5

Autora: María José Marrodán Gironés http://icceciberaula.es/tienda/index.php

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Diavdel libro 2024 en CEIP Obispo Blanco Nájera

Día del libro con mi compañero y excelente escritor @oscarsotocolas, profes y alumnos del @ceipobn Un lujo compartir  #rojoveneciano @ed...